Teräs­rakenteet toiveidesi mukaan

Beam-Net OyTeräsrakentamisen ammattilainen

Beam-Net Oy on vuonna 2013 perustettu teräsrakenneprojekteihin erikoistunut yritys. Palvelumme keskiössä ovat rakennusten teräsrungot ja -komponentit toimitettuina ja asennettuina valmiiksi asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

Toteutamme projektitoimitukset ammattitaidolla ja hoidamme niiden kuljetukset suoraan työmaille yhteistyökumppanimme avulla. Tarvittaessa hoidamme myös suunnittelun ja asennuksen asiakkaamme toiveiden mukaisesti. Palvelemme koko rakennusteollisuutta ja olemme vakiinnuttaneet asemamme suurien kohteiden toteuttajana.

beam-net-terapalkkikuva
beam-net-hitsaus
beam-net-kulmakivet1
beam-net-platina-20182021-peruslogo_FI_web

Toimintamme kulmakivet

Laatu
Valmistamme, pintakäsittelemme ja pakkaamme tuotteet ammattitaidolla, ja huomiomme kiinnittyy koko toimitusketjun laatuun. Näin pystymme pitämään asiakastyytyväisyyden korkeana.

Luotettavuus
Pidämme aina tiukasti kiinni aikatauluista – meidän takiamme projektit eivät viivästy. Työntekijämme ovat vahvoja ammattilaisia ja aidosti sitoutuneita hyvään työnjälkeen. Myös yhteistyökumppanimme ja alihankkijamme ovat luotettavia tahoja, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä pitkään.

Joustavuus
Olemme asiakaslähtöinen toimija ja aina valmiina neuvottelemaan muutoksista ja toimitusajoista. Oman valmistuksen ja joustavan henkilöstön ansiosta pystymme tarvittaessa todella nopeisiin toimituksiin.

Yhteistyökyky
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää, ja olemmekin saaneet toiminnastamme paljon hyvää palautetta. Meillä on paljon vakiasiakkaita, joille olemme tehneet useita projekteja.

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot

Marko Koivisto Toimitusjohtaja, myynti

p. 044 495 6801
marko.koivisto@beam-net.fi

Jussi Heikkilä Projektimyyntipäällikkö

p. 044 495 6811
jussi.heikkila@beam-net.fi

Jani Rintanen Projektimyyntipäällikkö

p. 044 495 6814
jani.rintanen@beam-net.fi

 

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä myös täyttämällä oheisen lomakkeen.